Mange virksomheder har forsøgt at outsource noget af produktionen for at møde den globale konkurrence, men er løbet ind i problemer med den kinesiske kultur og derfor endt med at trække produktionen tilbage til Danmark. Kina og kinesiske varer har derfor fået et dårligt ry og årsagen er alene et kultursammenstød. Den danske køber havde forventet en billig pris og en god kvalitet og den kinesiske virksomhed oplevede en lav pris og kan ikke forstå at kvaliteten var så vigtig når den kun var omtalt som ”god”.

Når man skal source komponenter fra andre lande og kulturer er det nødvendigt at kende forretningskulturen helt til bunds og agere efter det. Det har vi arbejdet med i mange år og mestrer det, så vi både kan opfylde vore kunders krav til en perfekt kvalitet og konkurrencedygtig pris - og samtidig afstemme forventningerne hos vores kinesiske samarbejdspartnere.

Fra Kina kan man få leveret varer i alle kvaliteter, fra det ypperste, til noget der ikke kan sælges nogen steder. Det skal man vide inden man opstarter et sourcing forløb. Vores erfaring gør, at vi kan forventningsafstemme både danske og kinesiske krav. Vi udarbejder allerede inden første produktion en kvalitetsprocedure hvor vi gennemgår emnernes tolerance, materialernes beskaffenhed og sammensætning og bestemmer overfladekrav og emballage. Det giver vores kvalitetsafdeling et redskab til undervejs i produktionen eller ved afleveringschecket at godkende eller forkaste leverancen. Dette er meget vigtigt og er grunden til at vi har succes med vore leverancer.

Metal-dele der først er ankommet til Danmark kan ikke sendes tilbage og derfor er det så vigtigt at vi kan foretage godkendelsen i Kina.

Når der er taget højde for alle disse ting, er man sikker på at få leveret varer i samme kvalitet og til konkurrencedygtige priser, hver gang.

Af hensyn til vore kunders IPR rettigheder udarbejder vi normalt egne tegninger så vore leverandører ikke kender det færdige produkt eller end-useren. Derved kan ingen omkring vore leverandører anvende komponenterne til konkurrerende virksomhed (vore leverandører har underskrevet en erklæring om hemmeligholdelse).

Tegningen har også den vigtige funktion at normale danske tegninger forudsætter en vis faglig kvalitet, men i Kina skal alle forventninger til kvalitet fremgå af tegningen og den medfølgende beskrivelse.